Real Staffing

Werken als een freelancer

Bij Real Staffing doen we er alles aan om mensen te ondersteunen die hebben gekozen om flexibel te gaan werken.

Wanneer jij als freelancers werkt in het Verenigd Koningkrijg kun je op twee verschillende manieren met ons samenwerken. Je kunt een overeenkomst aangaan met een paraplumerk of ervoor kiezen om je te vestigen als een eigen onderneming met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk. Deze tweede optie is mogelijk zolang je genoteerd staat als bestuurder van het bedrijf en als enige financiële controle hebt.

Raadpleeg onze lijst met goedgekeurde organisaties die jou kunnen helpen met beide opties en partners die je kunnen helpen met zakelijke verzekeringen en adviseren over gezondheids- en veiligheidscertificering.

Zodra je een opdracht hebt geaccepteerd, ontvang je een telefoontje van ons ‘Contractors team’, dat samen met jou een introductiegesprek voert. In dit gesprek wordt uitgelegd hoe je het systeem gebruikt en kun je vragen stellen. Welke optie je ook kiest, je hebt altijd toegang tot ons online werksysteem.

Als je ervoor kiest om te handelen met Real Staffing via een Limited Company, onze verzekeringspartner, zal Kingsbrige Professional Solutions een nalevingscontrole voor jouw verzekering uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat jij over de juiste zakelijke verzekeringen beschikt om te voldoen aan contractuele vereisten.

Life Sciences recruitment: een wereld vol mogelijkheden

01 aug 2018

Read about Life Sciences recruitment: een wereld vol mogelijkheden from Real Staffing Frenelux

Quality Assurance (QA): 6 'kwaliteiten' van een goede kwaliteitsmanager

01 jul 2018

Doorgroeien als kwaliteitsmanager vanuit je huidige QA job? Dit zijn de 6 essentiële vaardigheden die jij moet laten zien op je sollicitatiegesprek.

Waarom werken in Science Startup of Scale-up jou zal bevallen als je uit de academische wereld komt

01 aug 2018

Wil je werken in een Science Startup of Scale-up en kom je uit de academische wereld? Real Life Sciences geeft je 8 redenen waarom dit voor jou werkt.

5 Vragen die je moet stellen op je eerste werkdag

01 jan 2019

De eerste werkdag: welke vragen stel je aan nieuwe collega's om een goede eerste indruk te maken? Real helpt jou.