Real Staffing

Werken als een freelancer

Bij Real Staffing doen we er alles aan om mensen te ondersteunen die hebben gekozen om flexibel te gaan werken.

Wanneer jij als freelancers werkt in het Verenigd Koningkrijg kun je op twee verschillende manieren met ons samenwerken. Je kunt een overeenkomst aangaan met een paraplumerk of ervoor kiezen om je te vestigen als een eigen onderneming met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk. Deze tweede optie is mogelijk zolang je genoteerd staat als bestuurder van het bedrijf en als enige financiële controle hebt.

Raadpleeg onze lijst met goedgekeurde organisaties die jou kunnen helpen met beide opties en partners die je kunnen helpen met zakelijke verzekeringen en adviseren over gezondheids- en veiligheidscertificering.

Zodra je een opdracht hebt geaccepteerd, ontvang je een telefoontje van ons ‘Contractors team’, dat samen met jou een introductiegesprek voert. In dit gesprek wordt uitgelegd hoe je het systeem gebruikt en kun je vragen stellen. Welke optie je ook kiest, je hebt altijd toegang tot ons online werksysteem.

Als je ervoor kiest om te handelen met Real Staffing via een Limited Company, onze verzekeringspartner, zal Kingsbrige Professional Solutions een nalevingscontrole voor jouw verzekering uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat jij over de juiste zakelijke verzekeringen beschikt om te voldoen aan contractuele vereisten.

Nieuw: Salary Report 2019 Pharma & Biotech

17 sep 2019

Vandaag vieren wij de lancering van ons nieuwe Salary Report 2019! Dit jaar in een interactief en digitaal format! Wil jij toegang tot transparante inzichten in salarissen en trends in de pharma & biotech markt? Lees dan snel verder!

Quality Assurance (QA): 6 'kwaliteiten' van een goede kwaliteitsmanager

01 jul 2018

Doorgroeien als kwaliteitsmanager vanuit je huidige QA job? Dit zijn de 6 essentiële vaardigheden die jij moet laten zien op je sollicitatiegesprek.

eHealth is de oplossing voor de zorgsector, maar wat is het probleem?

01 jan 2019

eHealth voorbeelden genoeg in Nederland, maar het is wachten op de doorbraak in zorginnovatie.

Tips om te netwerken als een pro

01 jun 2019

Read about Tips om te netwerken als een pro from Real Staffing Frenelux