Medical Affairs: Shaping the Future - verslag

Het zorglandschap verandert, en daarmee ook het vakgebied van Medical Affairs. Tijdens NVFG's Medical Affairs: Shaping the Future kwamen op 14 maart méér dan 100 professionals bijeen om te praten over de toekomst van het werkveld.

Real Life Sciences Nederland heeft de 1e editie van dit evenement gesponsord. Namens het Real-team waren Mari Veleda Alves en Imke Pasmans aanwezig bij dit evenement. Zij hebben een verslag geproduceerd met een samenvatting van de keynotes van Kate Bradford en Lucien Engelen. Daarnaast worden ook drie van de workshops besproken. Benieuwd naar de samenvatting?

Bekijk en download direct het verslag via deze button:

Medical Affairs Dag 2019
Niet naar het evenement geweest, maar wél nieuwsgierig naar het programma? 

Lees ook de aankondiging: Medical Affairs: Shaping the futureStrenge privacyregels hinderen medisch onderzoek in Nederland

23 sep 2019

Nederlandse ziekenhuizen durven geen medische onderzoeksdata uit te wisselen. Dit remt de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Nieuw: Salary Report 2019 Pharma & Biotech

17 sep 2019

Vandaag vieren wij de lancering van ons nieuwe Salary Report 2019! Dit jaar in een interactief en digitaal format! Wil jij toegang tot transparante inzichten in salarissen en trends in de pharma & biotech markt? Lees dan snel verder!

Waarom het goed is om op sollicitatiegesprek te gaan, ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan

03 sep 2019

Sollicitatiegesprekken kunnen je helpen bij de volgende stap in je carrière. Diverse professionals geven advies over het doen van oriënterende gesprekken.

Meer aandacht voor het gepast gebruik van innovatieve medicijnen

02 aug 2019

'Medicijnen zijn te duur' is de algemene klacht. Maar kijken we ook genoeg naar het volume van deze medicijnen? Bekijk het onderzoek van SirM en Common Eye in opdracht van het ministerie van VWS “op naar hoger hangend fruit”.