Salary Survey Medical Devices 2019

Doe mee met ons onderzoek en deel inzichten over de Medical Devices industrie. 

Real Life Sciences doet opnieuw onderzoek naar de salarissen en motivaties van professionals in de Medical Devices. Daarom hebben we een korte vragenlijst samengesteld om meer te weten te komen over jouw werkzaamheden in deze sector. Wij stellen jouw deelname ontzettend op prijs. De vragenlijst neemt hooguit 3-4 minuten van jouw tijd beslag. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw gegevens.

* De vragenlijst is helaas alleen beschikbaar in het Engels.  


Op de hoogte blijven van de publicatie van het rapport? 

Dat kan. Laat je naam en email achter in de vragenlijst en vink aan dat wij toestemming hebben om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Als onze nieuwe Salary Survey & Employee Motivations rapportage gereed is krijg je een email. 

Strenge privacyregels hinderen medisch onderzoek in Nederland

23 sep 2019

Nederlandse ziekenhuizen durven geen medische onderzoeksdata uit te wisselen. Dit remt de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Nieuw: Salary Report 2019 Pharma & Biotech

17 sep 2019

Vandaag vieren wij de lancering van ons nieuwe Salary Report 2019! Dit jaar in een interactief en digitaal format! Wil jij toegang tot transparante inzichten in salarissen en trends in de pharma & biotech markt? Lees dan snel verder!

Waarom het goed is om op sollicitatiegesprek te gaan, ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan

03 sep 2019

Sollicitatiegesprekken kunnen je helpen bij de volgende stap in je carrière. Diverse professionals geven advies over het doen van oriënterende gesprekken.

Meer aandacht voor het gepast gebruik van innovatieve medicijnen

02 aug 2019

'Medicijnen zijn te duur' is de algemene klacht. Maar kijken we ook genoeg naar het volume van deze medicijnen? Bekijk het onderzoek van SirM en Common Eye in opdracht van het ministerie van VWS “op naar hoger hangend fruit”.