Salary Survey Medical Devices 2019

Doe mee met ons onderzoek en deel inzichten over de Medical Devices industrie. 

Real Life Sciences doet opnieuw onderzoek naar de salarissen en motivaties van professionals in de Medical Devices. Daarom hebben we een korte vragenlijst samengesteld om meer te weten te komen over jouw werkzaamheden in deze sector. Wij stellen jouw deelname ontzettend op prijs. De vragenlijst neemt hooguit 3-4 minuten van jouw tijd beslag. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw gegevens.

* De vragenlijst is helaas alleen beschikbaar in het Engels.  


Op de hoogte blijven van de publicatie van het rapport? 

Dat kan. Laat je naam en email achter in de vragenlijst en vink aan dat wij toestemming hebben om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Als onze nieuwe Salary Survey & Employee Motivations rapportage gereed is krijg je een email. 

Real Life Sciences aanwezig op de DIA van 17 tot 19 maart in Brussel

17 feb 2020

Lees over de aanwezigheid van Real Life Sciences op de DIA van 17 tot 19 maart in Brussel

Medical Affairs: Access for all

14 feb 2020

Lees meer over Medical Affairs: Access for all. Het event van de NVFG dat ondersteund wordt door Real Life Sciences

Strenge privacyregels hinderen medisch onderzoek in Nederland

23 sep 2019

Nederlandse ziekenhuizen durven geen medische onderzoeksdata uit te wisselen. Dit remt de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Nieuw: Salary Report 2019 Pharma & Biotech

17 sep 2019

Vandaag vieren wij de lancering van ons nieuwe Salary Report 2019! Dit jaar in een interactief en digitaal format! Wil jij toegang tot transparante inzichten in salarissen en trends in de pharma & biotech markt? Lees dan snel verder!