Werken als een freelancer

Bij Real Staffing doen we er alles aan om mensen te ondersteunen die hebben gekozen om flexibel te gaan werken.

Wanneer jij als freelancers werkt in het Verenigd Koningkrijg kun je op twee verschillende manieren met ons samenwerken. Je kunt een overeenkomst aangaan met een paraplumerk of ervoor kiezen om je te vestigen als een eigen onderneming met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk. Deze tweede optie is mogelijk zolang je genoteerd staat als bestuurder van het bedrijf en als enige financiële controle hebt.

Raadpleeg onze lijst met goedgekeurde organisaties die jou kunnen helpen met beide opties en partners die je kunnen helpen met zakelijke verzekeringen en adviseren over gezondheids- en veiligheidscertificering.

Zodra je een opdracht hebt geaccepteerd, ontvang je een telefoontje van ons ‘Contractors team’, dat samen met jou een introductiegesprek voert. In dit gesprek wordt uitgelegd hoe je het systeem gebruikt en kun je vragen stellen. Welke optie je ook kiest, je hebt altijd toegang tot ons online werksysteem.

Als je ervoor kiest om te handelen met Real Staffing via een Limited Company, onze verzekeringspartner, zal Kingsbrige Professional Solutions een nalevingscontrole voor jouw verzekering uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat jij over de juiste zakelijke verzekeringen beschikt om te voldoen aan contractuele vereisten.

Nieuwjaars netwerkborrel

03 feb 2020

Begin 2020 goed en laat al je carrière vragen beantwoorden door onze experts in Life Sciences recruitment.

Strenge privacyregels hinderen medisch onderzoek in Nederland

23 sep 2019

Nederlandse ziekenhuizen durven geen medische onderzoeksdata uit te wisselen. Dit remt de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Nieuw: Salary Report 2019 Pharma & Biotech

17 sep 2019

Vandaag vieren wij de lancering van ons nieuwe Salary Report 2019! Dit jaar in een interactief en digitaal format! Wil jij toegang tot transparante inzichten in salarissen en trends in de pharma & biotech markt? Lees dan snel verder!

Waarom het goed is om op sollicitatiegesprek te gaan, ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan

03 sep 2019

Sollicitatiegesprekken kunnen je helpen bij de volgende stap in je carrière. Diverse professionals geven advies over het doen van oriënterende gesprekken.