Werken als een freelancer

Bij Real Staffing doen we er alles aan om mensen te ondersteunen die hebben gekozen om flexibel te gaan werken.

Wanneer jij als freelancers werkt in het Verenigd Koningkrijg kun je op twee verschillende manieren met ons samenwerken. Je kunt een overeenkomst aangaan met een paraplumerk of ervoor kiezen om je te vestigen als een eigen onderneming met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk. Deze tweede optie is mogelijk zolang je genoteerd staat als bestuurder van het bedrijf en als enige financiële controle hebt.

Raadpleeg onze lijst met goedgekeurde organisaties die jou kunnen helpen met beide opties en partners die je kunnen helpen met zakelijke verzekeringen en adviseren over gezondheids- en veiligheidscertificering.

Zodra je een opdracht hebt geaccepteerd, ontvang je een telefoontje van ons ‘Contractors team’, dat samen met jou een introductiegesprek voert. In dit gesprek wordt uitgelegd hoe je het systeem gebruikt en kun je vragen stellen. Welke optie je ook kiest, je hebt altijd toegang tot ons online werksysteem.

Als je ervoor kiest om te handelen met Real Staffing via een Limited Company, onze verzekeringspartner, zal Kingsbrige Professional Solutions een nalevingscontrole voor jouw verzekering uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat jij over de juiste zakelijke verzekeringen beschikt om te voldoen aan contractuele vereisten.

Data Security

Strenge privacyregels hinderen medisch onderzoek in Nederland

23 sep 2019

Nederlandse ziekenhuizen durven geen medische onderzoeksdata uit te wisselen. Dit remt de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Tips om te netwerken als een pro

01 jun 2019

Read about Tips om te netwerken als een pro from Real Staffing Frenelux

Covid-19 Update

20 mrt 2020

Onze missie - de juiste mensen samenbrengen om te bouwen aan de toekomst – is nooit belangrijker geweest dan vandaag de dag.

De toekomst van werk

07 jul 2020

Het nieuwe werken, werken 2.0, ofwel de toekomst van werk is een onderwerp dat velen bezig houdt. Wat zijn de grootste veranderingen in de toekomst van werk? En welke vaardigheden zijn er nodig om hierin succesvol te kunnen zijn?